Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:58:34 GMT

من هم معلم مملکتم شدم

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۶۸۹۱۴

من هم معلم مملکتم شدم

ایسنا/کرمانشاه دوره دبستان را که در روستای محل سکونتشان گذراند، به دلیل محرومیت‌های روستا و نبود مدرسه راهنمایی و سختی‌های رفت و آمد به مدرسه در شهر، از تحصیل بازماند، اما همیشه شور و شوق درس خواندن و معلم شدن را با خودش داشت و به ادامه تحصیل امیدوار بود و این مدت هم همیشه هرچه که به دستش می‌رسید از کتاب گرفته تا مجله و روزنامه و هفته نامه را مطالعه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سالی که گذشت، پدرش وقتی علاقه فرزندانش را به درس و تحصیل دید، کوله بار سفر بسته و راهی نزدیکترین شهر روستای محل زندگی شد، اما وقتی کوثر را برای ثبت نام به مدرسه شهر بردند، دیدند که کار از کار گذشته و او از هم سن و سالهایش خیلی عقب مانده و به خاطر همین در مدرسه ثبت نامش نکردند.

به گزارش ایسنا، کوثر رستمی 34 ساله که از آموزش‌یاران مجموعه سوادآموزی استان کرمانشاه است و درس خواندنش را با نهضت از سر گرفته، از تلاش هایش برای ادامه تحصیل دست نکشید و با پرس‌وجوی زیاد متوجه شد که می تواند به عنوان داوطلب آزاد و در قالب طرح جامع، درس خواندنش را از نهضت از سر بگیرد.

کوثر که از دوران نوجوانی آرزوی معلم شدن را داشت، با یافتن این راه برای ادامه تحصیل آنقدر خوشحال شد که تمامی درس‌های دوره راهنمایی را 23 روزه خواند و خرداد سال 1386 سر جلسه امتحان حاضر شد و هر سه پایه را با هم امتحان داد و قبول شد.

شهریور همان سال هم نصف دروس سال اول دبیرستان را پاس کرد و  بقیه دروس را هم دی ماه آن سال. 

باز هم کوثر برای ثبت نام در سال دوم دبیرستان راهی مدرسه محل سکونتش شد، اما مدیر مدرسه باز حاضر به ثبت نام او نشد و این بار هم به ناچار درس‌هایش را خودش خواند و خرداد سال 1387 نصف دروس سال دوم را پاس کرد و شهریور هم بقیه دروس را و اینگونه او پایه‌های تحصیلی را تند تند و به صورت جهشی خواند تا به هم سن و سالهایش برسد.

 کوثر در سال سوم دبیرستان برای ثبت نام به مدرسه مراجعه کرد که البته این بار مدیر مدرسه او را ثبت نام کرد و او دیگر مثل همه هم سن و سالهایش می‌توانست مدرسه برود و سرکلاس درس بنشیند.

کوثر پس از پایان تحصیلات سال سوم دبیرستان خرداد سال 1388 در دوره پیش دانشگاهی ثبت نام کرد و بعدش هم کنکور داد و در رشته مورد علاقه اش که لیسانس جغرافیای طبیعی گرایش آب وهوا شناسی بود در دانشگاه تبریز پذیرفته و راهی دانشگاه شد.


او که حالا تا حدودی بر زبان انگلیسی هم اشراف دارد، پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به مدرسه محل سکونتش در شهر بانه وره شهرستان پاوه مراجعه کرد و از مدیر مدرسه خواست تا به او اجازه معلم شدن بدهد، اما تلاش‌های کوثر برای معلم شدن حتی بدون دستمزد و به صورت معلم تقویتی هم بی نتیجه ماند.

 روز بعد از این ماجرا کوثر به طور اتفاقی از سوی یکی از آشناهایشان در جریان این قرار گرفت که نهضت سوادآموزی نیرو می خواهد و همین خبر خوش برای او کافی بود تا کوله بار سفر ببندد و در این روستا و آن روستا معلم نهضت شود. اگرچه هنوز استخدام نشده، اما چون در حوزه سوادآموزی و آموزش سواد به بی سوادان و کم سوادان همراه مجموعه سوادآموزی استان شده، خودش را معلم این مملکت می داند.

این روزها کوثر و کسانی که مثل او آموزشیاران ورودی سال 1393 به بعد نهضت سوادآموزی هستند، در انتظار خبر خوش معلم رسمی شدن کشور هستند، هرچند او همین حالا هم سرش را با افتخار بالا کرده و می‌گوید: من هم معلم مملکتم شدم و می‌کوشم تا امثال خودم را باسواد کرده و به آرزوهاشان برسانم.

 هفتم دی ماه سال 1358 حضرت امام خمینی (ره) فرمانی مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی صادر کرد. با تشکیل نهضت سوادآموزی زمینه تحقق آرزوهای امثال کوثر برای باسواد شدن فراهم شد و شاید اگر آن فرمان امام خمینی(ره) نبود، امروز کوثر و خیلی‌های دیگر در کنج خانه به حسرت آرزوهای خود نشسته بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نهضت سوادآموزي كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رضامراد صحرایی در مراسم تقدیر از معلمان نمونه، اظهار کرد: معلم کسی است که آینده کشور را معماری می‌کند؛ در قریب به ۶۰۰ هزار کلاس درس لحظه به لحظه آینده ایران در حال شکل‌گیری است. اینکه آینده ایران به چه شکل خواهد بود در مدارس و به دست معلمان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم جامعه عزیز شود باید معلم را قدر نهیم، افزود: اگر معلم را بالا ببریم، جامعه رشد می‌کند؛ جامعه‌ای که معلمش را گرامی بدارد؛ استحقاق هر پیشرفتی را خواهد داشت.صحرایی با اشاره به اینکه ۹۳ هزار معلم به عنوان معلمان منتخب برگزیده شدند، گفت: حدود ۳۰۰۰ معلم برتر در سطح شهرستان‌ها انتخاب شدند. ۳۲۰ معلم، منتخب استانی شدند و در نهایت ۲۰ معلم برتر کشوری انتخاب شدند. این اولین بار بود که معلمان، نشان معلم برتر را از رئیس جمهور دریافت کردند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: می‌گویند دو هفته‌ای است که حال همه کشور خوب است؛ علت این مسأله آن است که در این دو هفته از معلمان و کارهای آنها سخن گفته شد و از آنها تقدیر شد.صحرایی با اشاره به حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم مظلوم غزه اظهار کرد: باید به دانش آموزان‌مان بگویید در کشورهایی که داعیه حقوق بشر و دموکراسی می‌زنند، دانشجویان را به جرم اینکه فقط گفته بودند مظلوم را نکشید، برخورد کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هر آرزوی خوبی که برای جامعه داریم، محل تحققش در مدرسه است، افزود: جامعه قوی و جامعه با نشاط و اقتصاد قوی جز با توجه به معلم و مدرسه به دست نمی‌آید. هر چقدر که می‌خواهیم منظره مدرسه با نشاط‌تر و درخشان‌تر باشد باید به معلم و مدرسه توجه کنیم. بازگشت به مدرسه سیاست امروز کسانی است که دغدغه شکوفایی ایران را دارند.

صحرایی با تأکید بر اینکه امسال حدود یکصد هزار نفر به جامعه آموزش و پرورش خواهند پیوست، گفت: اگر پیوسته بر سیاست تقویت معلمان بپردازیم، امیدها برای شکوفایی هرچه بیشتر نظام تعلیم و تربیت بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آقا معلم، سالاری!
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند
  • ساخت ۱۵۰ مدرسه در استان بوشهر
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه